Palveluja nuorten hyväksi

Nuorisovaihto

Rotaryjärjestö tarjoaa nuorille maailmanlaajuista nuorisovaihtotoimintaa.

Sotkamon Rotaryklubilla on edellytykset olla mukana nuorisovaihtotoiminnassa. Meillä on koulutettu nuorisovaihtoasiamies, joka antaa tietoa toiminnasta ja osaa auttaa toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä klubiin - ohjaamme Sinut asiantuntijoiden pariin.

Haluatko tietää enemmän?

Lue lisää nuorisovaihdosta ryefinland-sivuilta.

Nuorison tueksi

Sotkamon Rotaryklubi r.y. on osallistunut vuosien saatossa resurssiensa puitteissa monenlaiseen paikalliseen työhön ja toimintaan nuorison hyväksi. Esimerkkeinä voidaan mainita kunnallisten palvelujen piirissä oleville, sosiaalitoimen valitsemille nuorille järjestetty leiri Vuokatin urheiluopistolla. Toinen tukitoimi oli koulun taideluokan Helsingin matkan tukeminen.

Jos tiedät jonkun erityisryhmän, jonka toiminnan tukena me rotarit voisimme olla, ota yhteyttä vaikka yhteystiedot-sivun kautta.